Bemutatkozás

Ügyfeleim cégek (kis-és középvállalatok) és magánszemélyek, akik részére cégjogi, adatvédelmi, munkajogi, illetve klasszikus polgári jogi területen nyújtok tanácsadást, és vállalok peres képviseletet.

Az ELTE Állam-és Jogtudományi karának jogász szakán, 2002-ben végeztem, szakvizsgáimat 2007-ben tettem le. 2008-ban ingatlanforgalmi szakjogász, 2016-ban mediátor végzettséget szereztem. Folyamatosan képzem magam.

Pályámat az egyik budapesti kerületi önkormányzatnál kezdtem, majd 9 évet dolgoztam multinacionális cégnél, az utolsó időszakban középvezetőként.

Ezt követően lettem először alkalmazott ügyvéd, majd önálló ügyvéd.

A magánszemélyek számára közérthetően, gyakorlatiasan segítek, melynek során mediátori szemléletem érvényesül, azaz a megoldásra fókuszáltan, az ellentétes álláspontok közelítésére építek, hogy a jogvita – a lehetőségekhez mérten – minél nagyobb mértékben elkerülhető legyen avagy a lehető legkisebb áldozatokkal járjon.

A pályámon eddig megszerzett tapasztalatok, a közigazgatás és a versenyszféra belső törvényszerűségeinek, az üzleti döntések hátterének, nehézségeinek és mozgatórugóinak ismerete pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jól és hatékonyan együtt tudjak dolgozni a cégek vezetőivel.

Megtisztelő a cégek üzletmenetét jogi-szakmai oldalról támogatni, és megtisztelő a magánszemélyek bizalmát elnyerni az ügyeik megoldásához.

A munkám mellett kétgyermekes édesanya és amatőr fotós vagyok, Stalter György fotóművész fotósiskolájában végeztem. Ebből adódóan a szerzői jog szívügyem, már a szakdolgozatomat is ebben a témakörben írtam. A honlapon található fotók is – pár kivételtől eltekintve – a saját fotóim.

Amennyiben kérdése van forduljon hozzám bizalommal!